Pages

Friday, January 11, 2019

"Päev mehiste meestega"


29. novembril toimus „Päev mehiste meestega“. See oli päev, kus Antsla Gümnaasiumi kõik I kooliastme poisid tegid tutvust ametitega, mis ajast aega on olnud paljude väikemeeste unistustes. See oli päev, mil uudishimulikud noormehed kohtusid julgete ja oma tööd armastavate Võrumaa meestega. Päeva jooksul külastati Kaitseliidu Võrumaa malevat, Politsei- ja Piirivalveameti Lõuna prefektuuri Kagu politseijaoskonda Võrus ja Võru päästekomandot.

Sõdurielu võludesse pühendasid lapsi Ahti Lepp ja Jaanus Tammesoo. Päästja töö telgitaguseid tutvustas 29. novembril valves olnud meeskond, patrull- ja märulipolitseiniku tööd tutvustas Hans Saarniit.
Eks mehised mehed vaja endale toeks ka vastassoo esindajaid ja seega aitasid meie toreda päeva õnnestumisele kaasa Kodutütarde Võrumaa ringkonna noorteinstruktor Eve Täht, naiskodukaitsja Jaanika Sild, noorsoopolitseinik Inga Ploom ja muidugi meie enda kooli I kooliastme klassiõpetajad.
Lõunaks söödi sõdurisuppi. Päeva lõpetasime Kreutzwaldi pargis väikese matkamänguga, kus igaüks sai proovile panna meeskonnatöö oskused, oma osavuse ja koolipingis õpitu.
Peab uhkusega tõdema, et meie koolist on kasvamas tubli mehine meestevägi. Noormehed olid arukad küsimuste esitajad, uudishimulikud uurijad, kannatlikud. Ei sisutihe pikk tööpäev, miinuskraadid ega vinge tuul toonud laste nägudele tüdimust. 
Aitäh kõigile osalejatele! (Autor: Ly Raudsepp)






























No comments:

Post a Comment