Pages

Tuesday, December 3, 2019

1. kooliastme poiste lõimingupäev "ÕPIPOISIST MEISTRIKS" Tartus

1. kooliastme poiste lõimingupäev "ÕPIPOISIST MEISTRIKS" Tartus



4. detsembril sai teoks järjekordne I kooliastme poiste lõimingupäev, mis sel aastal kandis pealkirja „Õpipoisist meistriks“. Päev sai alguse Spordimuuseumi külastusega, kus kõik said testida enda reaktsiooni- ja viskekiirust, rallit sõita, harjutada spordikommentaatori tööd, maadlusmatil rammu katsuda ja palju muud põnevat teha. Tehti tutvust ka meie Eesti spordikuulsustega.

Seejärel siirduti Tartu Kutsehariduskeskusesse, kus poisse ootas kolm erinevat õpituba. Pagari õpitoas õppisid noormehed kaunistama piparkooke ja said uusi teadmisi hügieeni olulisusest toidu valmistamisel. Ehitusviimistluse õpitoas õppisid poisid kasutama ehitusmaterjalide ülejääke ning poiste käe all valmisid omanäolised kuumaalused, mida läheb igas koduköögis vaja. Tisleri õpitoas ootas poisse ees mitu kastitäit erinevaid puidudetaile. Poisid said panna proovile oma loovuse meisterdades endale erinevaid mänguasju. Iga meistrimees sai enda valmistatud eseme kaasa võtta.
Päeva lõpetas lõunasöök kutsehariduskeskuse sööklas, kus tuli toit igaühel ise tellida ja maksta. Üsna mitmele mehele oli see esmakordne kogemus.
Terve päeva toimetamiste juures oli vaja kuulamisoskust, kaaslasega arvestamise, tööjuhenditest arusaamise ja iseteenindamise oskust. Tore oli näha, kui abivalmid, sõbralikud ja uudishimulikud meie kooli kõige väiksem meespere on. Aitäh Tartu Kutsehariduskeskusele sooja vastuvõtu ja õpetlike töötubade läbiviimise eest







































































No comments:

Post a Comment