Pages

Wednesday, September 2, 2020

Distantsõppe periood

Kunstinäitus (Autor: Liivia Rebane)


Teistmoodi esmaspäev (Autor: Monica Kõivisto)

Esmaspäevane teistmoodi koolipäev oli pühendatud 15. mail toimuvale rahvusvahelisele perepäevale. Sel päeval tegutseti koos oma kõige kallimatega, II kooliastme lapsed aga kujundasid oma perede kohta ka imetoredad plakatid.







Lastekaitsepäev (Autor: Tiina Kübarsepp)

Kiusamisvaba Kooli sihtasutus koos Lastemuuseum Miiamillaga kutsus lapsi tegema lastekaitsepäeva puhul Hea Tuju Kive. Oleme ju kõik tundnud, kui tore on kellegi tuju heaks teha. Antsla Gümnaasiumi 1.- 6. klassi poisid ja tüdrukud võtsidki ette ning hakkasid Hea Tuju Kive meisterdama ning neid teistele leidmiseks poetama. Neid võis leida nii koolimaja värava juurest, õpetaja auto juurest, staadionilt, kaunite kevadlillede keskelt …..

Rõõmsat lastekaitsepäeva kõigile!



































Endomondo väljakutse Hauka Veloklubi vs Antsla Gümnaasium

Endomondo väljakutse Hauka Veloklubi vs Antsla Gümnaasium on lõppenud. Osalejaid kokku 32, neist 13 esindas Hauka Veloklubi ning Antsla Gümnaasiumit 19.
Kokku liiguti värskes õhus nelja kuu jooksul enam kui 31 000 km. Veloklubi kogus oma liikmetega kokku 22 694 km ning koolipere 8323 km.
Koolipere aktiivseimad kilomeetrite kogujad olid Piia Mandli, Marietta Lõo ning Virge Niilus, lastest Elena Kannimäe, Helena Kriibi ja Ott Ruben Morel.
Veloklubi aktiivseimad olid Riho Hommik, Kalmer Valtin ja Mihkel Kannimäe.
Koolipere aktiivsemad saavad auhinnaks Veloklubi kirjadega meened.
Liigume edasi ning suur aitäh osalejatele!


KiVa lauamängud (Autor: Tiina Kübarsepp)

Juunikuus toimunud projektinädala raames valmistasid 1. – 6. klassi, 7. ja 10. klassi õpilased KiVa-teemalise lauamängu. Mängu koostamisel oli lastel vaja mõelda, missugune käitumine on heatahtlik ning missugune toob endaga kaasa halvad emotsioonid. Vastavalt sellele saab mängus kiiremini edasi jõuda või siis hoopis tagasi kukkuda. Kooli viimasel päeval toovad lapsed oma mängud kooli, et neid siis uuel õppeaastal koos mängida.


















































No comments:

Post a Comment