Pages

Sunday, September 30, 2018

Esimene september ja õppetöö






3.a õpilased õpivad robotite abil matemaatikat.









Antsla Gümnaasiumi koolipere valis õpilasesinduse presidenti ja asepresidenti. Kandidaadid esitasid oma valimiskõne, kus anti mitmeid valimislubadusi, mille elluviimisel muutub koolielu veel liikuvamaks, tervislikumaks, aktiivsemaks, huvitavamaks ja kiusamisvabaks. 

Valimised toimusid täna 21. septembril. Kandidaadid olid Madelin Rattus ja Kristel Taal ning Asser Lutsar ja Getter Kõiv.

Häältelugemine toimus 21. septembril 6. tunni ajal. Häältelugemiskomisjoni kuulusid Kaja Jõgeva, Aire Reiljan ja Liivia Rebane. Võitsid
Asser Lutsar ja Getter Kõiv 
Aktiivsed klassid olid 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 9.a, 9.b ja 11. klass. 
Palju õnne võitjatele!     (Autor: Liivia Rebane)













19. september oli imeilus sügispäev. Õpetajad Merle ja Monica võtsid nõuks 3. klassi inglise keele tunni läbi viia õues. 
27 energilist kolmandikku jagunesid neljaks rühmaks ning algasid liikumismängud. Esmalt oli vaja joosta tööleheni, millel olid õpitud sõnade pildid ja leida pesupulk selles sõnas leiduva hääliku hääldusmärgiga. Selgus, et see polegi nii lihtne, nagu alguses tundus. Koos rühmakaaslastega leiti lõpuks kõikide piltide juurde sobivad märgid. 
Teiseks oli vaja leida paljude sõnasedelite seast õiged sõnad ja asetada need pildile. Selle ülesandega saadi pisut vähema vaevaga hakkama.
Vaatamata sellele, et puhus riukalik tuul, mis üritas meie lehti ja sedeleid laiali lennutada, said lapsed koos rõõmsalt tegutseda. Koos parandati üksteise vead ja leiti ülesannetele õige lahendus.
Oli näha, et 3. klassi lapsed armastavad liikuda. Nii lapsed kui ka õpetajad olid rõõmsad kordaläinud tunni üle.

















No comments:

Post a Comment